Assistent bedrijfsleider

Wij van Villa Zoethout hebben de ambitie een leuke eigentijdse werkgever te zijn. We zoeken een betrokken en verantwoordelijke assistent-bedrijfsleider die samen met ons en de rest van het managementteam de uitdaging durft aan te gaan om een nieuw horecaconcept in Alkmaar op te zetten en te ontwikkelen. 

Je kunt de leiding nemen, maar je bent zeker ook een teamplayer. Je weet van aanpakken maar kunt ook delegeren. En je weet als geen ander het hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren. Je bent oplossingsgericht en natuurlijk ontzettend gastgericht en weet bovendien de gastvrijheidsboodschap op je team over te brengen. 

 

Wat vragen we van jou? 

  • Je denkt mee en draagt bij aan de opzet en de ontwikkeling van een nieuw horecaconcept in Alkmaar
  • Je toont inzet, je bent betrokken en je durft verantwoordelijkheid te nemen
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de horeca
  • Ervaring in een leidinggevende functie is geen vereiste, wel een pre.

Wat kan je van ons verwachten? 

Wij bieden jou een sfeervolle werkplek met fijne horecatijden, mogelijkheid voor eigen inbreng en initiatief en je kunt je eigen team samenstellen!

Werkdagen en -tijden zijn bespreekbaar en we kunnen werken met zowel een vast als een flexibel rooster, voor zover mogelijk aangepast aan je persoonlijke situatie en wensen. Daarnaast krijg je een elektrische fiets van de zaak zodat je op een duurzame manier op je werk komt.

Wil en durf jij deze gave uitdaging aan te gaan? Ben je er klaar voor om onderdeel te worden van een nieuw horecaconcept zoals Alkmaar deze nog niet heeft?

 

Assistent bedrijfsleider