Bedrijfsleider

Wij van Villa Zoethout hebben de ambitie een leuke eigentijdse werkgever te zijn. We zoeken een betrokken en verantwoordelijke bedrijfsleider die samen met ons de uitdaging durft aan te gaan om een nieuw horecaconcept in Alkmaar op te zetten en te ontwikkelen. 

Je bent een leider, maar ook een teamplayer. Je weet van aanpakken maar kunt ook delegeren. En je weet als geen ander het hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren. Je bent oplossingsgericht en natuurlijk ontzettend gastgericht en weet bovendien de gastvrijheidsboodschap op je team over te brengen. 

 

Wat vragen we van jou? 

  • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en ontwikkeling van een nieuw horecaconcept in Alkmaar
  • Je denkt graag mee en draagt actief bij aan de opzet en ontwikkeling van Villa Zoethout
  • Je toont inzet, je bent betrokken en je durft verantwoordelijkheid te nemen
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de horeca
  • Ervaring in een leidinggevende functie is geen vereiste, wel een pre.

 

Wat kan je van ons verwachten? 

Wij bieden jou een sfeervolle werkplek met fijne horecatijden, mogelijkheid voor eigen inbreng en initiatief en je kunt je eigen team samenstellen!

Werkdagen en -tijden zijn bespreekbaar en we kunnen werken met zowel een vast als een flexibel rooster, voor zover mogelijk aangepast aan je persoonlijke situatie en wensen.

Verder werken we volgens de horeca-cao en wordt je salaris bepaald n.a.v. opleiding plus werkervaring, waarna we hierover met elkaar in overleg gaan om zo beiden naar volle tevredenheid een overeenkomst aan te gaan. Daarnaast krijg je een elektrische fiets van de zaak zodat je op een duurzame manier op je werk komt.

Wil en durf jij deze gave uitdaging aan te gaan? Ben je er klaar voor om onderdeel en founder te worden van een nieuw horecaconcept zoals Alkmaar deze nog niet heeft?

Bedrijfsleider