Chef-kok

Wij van Villa Zoethout hebben de ambitie een leuke eigentijdse werkgever te zijn. We zoeken een chef-kok die samen met ons de uitdaging durft aan te gaan om een nieuw horecaconcept in Alkmaar op te zetten en te ontwikkelen. 

Als chef-kok kun jij bij Villa Zoethout de inrichting en routing van de nog te verbouwen keuken ontwikkelen en ontwerpen. Je bent iemand met ruime ervaring die ons keukenteam straks kan leiden, onze kwaliteit weet te bewaken en op de hoogte is van de meest recente HACCP-regels. Je bent op de hoogte van de foodtrends, hebt een goede smaak en je kunt “instagrammable” denken. Jij gaat ervoor zorgen dat de gasten uit Alkmaar en omstreken Villa Zoethout weten te vinden voor de lekkerste pannenkoeken & more! Tevens ben je in het bezit van een diploma sociale hygiëne. Kortom, jij wordt onze eindbaas op het gebied van voorbereiding, bereiding, opmaak en presentatie van alle gerechten.

 

Wat vragen we van jou? 

Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en ontwikkeling van een nieuw horecaconcept in Alkmaar en dan met name m.b.t. de menukaart en het assortiment hiervan

  • Je denkt graag mee en draagt actief bij aan de opzet en ontwikkeling van Villa Zoethout en hebt een creatief brein
  • Je toont inzet, je bent betrokken en je durft verantwoordelijkheid te nemen
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de horeca
  • Je bent gastvrij, een doorpakker en werkt met passie voor je vak
  • Ervaring in een leidinggevende functie is geen vereiste, wel een pre.


Wat kan je van ons verwachten? 

Wij bieden jou een sfeervolle werkplek met fijne horecatijden, mogelijkheid voor eigen inbreng en initiatief en je kunt je eigen team samenstellen!

Werkdagen en -tijden zijn bespreekbaar en we kunnen werken met zowel een vast als een flexibel rooster, voor zover mogelijk aangepast aan je persoonlijke situatie en wensen. Daarnaast krijg je een elektrische fiets van de zaak zodat je op een duurzame manier op je werk komt.

Wil en durf jij deze gave uitdaging aan te gaan? Ben je er klaar voor om onderdeel en founder te worden van een nieuw horecaconcept zoals Alkmaar deze nog niet heeft?

Chef-kok