Medewerker bediening fulltime/parttime met ervaring

Wij van Villa Zoethout hebben de ambitie een leuke eigentijdse werkgever te zijn. We zoeken een medewerker bediening met ervaring die samen met ons de uitdaging durft aan te gaan om Villa Zoethout op de kaart te zetten. 

Als medewerker bediening zorg je dat onze gasten uit Alkmaar en omstreken Villa Zoethout weten te vinden voor een ontspannen en prettige sfeer met heerlijke gerechten! Je bent representatief en gastgericht. Je stelt je flexibel op en kunt goed samenwerken met je collega’s uit de bediening en keuken. Kortom, je bezorgt onze gasten een leuke avond of middag!

 

Wat vragen we van jou? 

  • Je hebt ervaring in de bediening en/of achter de bar.
  • Je bent representatief en een teamplayer.
  • Je bent gastgericht, professioneel en integer, en denkt en handelt flexibel.
  • Je hebt een goede kennis van de basisproducten
  • Je bent enthousiast en straalt dit ook uit.


Wat kan je van ons verwachten? 

Wij bieden jou een sfeervolle werkplek met fijne horecatijden en mogelijkheid voor eigen inbreng. Werkdagen en -tijden kunnen zijn bespreekbaar en we kunnen werken met zowel een vast als een flexibel rooster, voor zover mogelijk aangepast aan je persoonlijke situatie en wensen. 

Wil en durf jij deze gave uitdaging aan te gaan? Ben je er klaar voor om onderdeel te worden van een nieuw horecaconcept zoals Alkmaar deze nog niet heeft?

 

Medewerker bediening fulltime/parttime met ervaring